Najbardziej doswiadczony polsko-jezyczny instruktor jazdy w Leicester-EDWARD MARCZAK -zaprasza wszystkich zanteresowanych nauka jazdy na kategorie B.
Ponad 20 lat doswiadczenia. Lekcje prowadzone w jezyku polskim lub angielskim-pomoc w zakresie tlumaczenia przy egzaminie.
Mila, przyjazna atmosfera oraz nowoczesne-profesjonalnie dostosowane auto. Po szczegolowe informacje prosze dzwonic pod numer:
07951 509620
A6 Auto School
Eddie Marczak
Ostatnio edytowany przez maximus (2013-05-07 21:31:06)
Polecam serdecznie jako prawdziwego profesjonaliste lubiacego swoja prace oraz szanukacego klientow. Zdecydowanie najbardziej doswiadczony i oddany swojej pracy instruktor z ktorym mialem przyjemnosc wspolpracowac!!!
Marcin Gardzielewski
MPG Driving School
Ostatnio edytowany przez maximus (2013-05-07 21:34:50)
nareszcie konkretny instruktor ktorego mozna polecic. nie wytsawia do wiatru jak robert, nie naciaga na kase i zna sie na tym co robi. szkoda tylko ze wczesniej do niego nie trafilem
Marcin-jak obiecalam dodaje swoj feedback Dzieki jeszcze raz za anielska cierpliwosc. Prowadzenie auta zawsze wydawalo mi sie kosmosem i ciezko bylo mi uwierzyc ze sie tego naucze
Okzalo sie ze nie tylko udalo mi sie ujazmic samochod to jeszcze zadalam za pierwszym razem-nawet moj maz w to nie wierzyl!!!!
Napewno bede Cie polecac wszystkim moim znajomym wynik:
Chcialabym polecic MPG driving school kazdemu, kto chce zdac prawo jazdy szybko i bezproblemowo Ja zdalam za pierwszym razem i juz smigam wlasnym autkiem! Marcin duuuuuza buzka odemnie
Lesterowicz
Witam. Czy pan Edek zmienil numer albo wyjechal? Nie odpowiada na telefony:(
Joanno-Edward jak kazdy instruktor-ma dosc ograniczone mozliwosci odbierania telefonu w czasie prowadzenia lekcji ;-)
Sugerowal bym dzwonienie w godzinach 18:00 do 20:00 lub po prostu wyslanie wiadomosci (np.sms-a), wyjasniajacego o co chcodzi wraz z prosba o kontakt. Jestem pewnien, ze wtedy oddzwoni najpredzej jak tylko bedzie mogl.
Pozdrawiam
Marcin
Ostatnio edytowany przez maximus (2014-06-02 13:00:03)