Hej Jestem w leicester juz jakis czas i jak do tej pory nie udało mi sie poznac żadnych ludzi mnw w moim wieku (19) może jest ktoś w podobnej sytuacji Kto chciałby tak jak ja poznac kogoś w podobnym wieku i może z podobnymi zainteresowaniami. Jeżeli tak to piszcie
Udomowiony Lesterowicz
hej vitamina podaj mumer tel to sie spiszemy ja tez mam 2 dzieci i 22 lata pozdrawiam kaska
Udomowiony Lesterowicz
hEJ KASIA GDZIE MIESZKASZ MOZE PODA\J NUMER TEL TO SIE ZDZWONIMY POZDRAWIAM
Udomowiony Lesterowicz
hej nie moge cie znalesc na fb pozdrawiam
Drogie panie mam 39 lat jestem samotnym facetem mieszkającym w małym flacie.Chętnie poznam panią lub panie na wspólne wieczory weekendy wyjazdy spacery a może coś więcej.Mam 186 cm wzrostu niebieskie oczy i jestem brunetem.Jeśli są jakieś panie którym znudziło się siedzenie w domu chętnie rozweselę i zabawie.Wszelkie pytania proszę kierować na maila tygrysior39@gmail.com
Pozdrawiam Tiger.
Hej Marcin. Szukasz tylko damskiego towarzystwa czy niekoniecznie? Ja wprawdzie siedzę w Leicester już od roku, ale jakoś nie udało mi się jeszcze nawiązać innych znajomości, niż te w pracy - a z tym wiadomo... W sumie poza pracą nie ma o czym gadać Z chęcią wyskoczyłbym czasem z kimś na kręgle, bilarda bądź inną formę odpoczynku aktywnego (bo moja luba jest domatorką i ciężko ją z chałupy wyciągnąć, a samemu głupio...)
Jurek, 33 lata