Strony: 1
Dojrzały
Wiec
Mam na imię Radek i 37 lat, przeprowadziłem się tutaj bo Londyn jest zbyt duży, człowiek cały czas jest zabiegany. Dzisiaj muszę zacząć szukać pracy. Chciałbym poznać kilka/kilkanaście osób (im więcej tym lepiej) dla dobrego towarzystwa no i szukam tej jedynej. Moje zainteresowania to przede wszystkim komputery i samochody. Aczkolwiek interesuje mnie wszystko co jest związane z nowymi technologiami i elektroniką. Jestem na czasie ze wszystkim po trochu :))). Chciałbym też poświęcić odrobinę mojego czasu na film, to znaczy zająć się kręceniem filmów, do tego jest potrzebny człowiek zwany kamera :), jeśli ktoś ma chęć spróbować proszę o kontakt. Filmy to moja pasja ale do tej pory tylko je oglądałem a teraz sam chcę coś stworzyć. Jestem otwarty na pomysły. Tak czy inaczej proszę dzwonić
:)))
Tel: 07445 395588
Witaj w naszym multikulturowym TYGLU !!!
Dojrzały
Cześć Ewela
Wiesz wole kontakt telefoniczny, np SMS bo jest bezpośredni, niestety nie mam czasu na sprawdzanie netu zbyt często. Odezwij sie jesli masz ochotę :)
Dojrzały
Zuwarzyłem że niektóre posty są bardzo stare :( Myślałem że strona jest bardziej popularna. Ale każde miejsce jest dobre na poznawanie nowych ludzi :)
Dojrzały
Strona Jeszcze nie ruszyła ale już można zobaczyć jak będzie wyglądać pod adresem www.antaresa.com
Witam, mam na imie Kamila. Do Leicester przyjechalam z rodzina 4 dni temu Mieszkam w LE2, jesli ktos ma moze dzieci okolo 7l i chcialby mi troche rozjasnic zycie w tym miescie to byloby mi milo
kaninchen1985@o2.pl
Strony: 1